Online Diary Bicara Hati..: 04-Dec-2013

Wednesday, 4 December 2013

SELAMAT HARI JADI MAK..



Hello..  
harini 4/12/2013 genaplah usia my mom ( AMNAH BINTI BACHIK ) 56 tahun.. selamat hari lahir mak.. semoga mak dimurahkan rezeki.dipanjangkan umur .. dirahmati Allah ..diberikan kesihatan yang baik..dipermudahkan urusan..sentiasa tenang..dan semoga bahagia disamping orang yg tersayang.. amin.. terima kasih kerana melahirkan kami kedunia.. menyokong anak2 mak xkira susah dan senang..terima kasih juga di atas segala pengorbanan mak yang sentiasa berada disamping anak2 mak selalu.. terima kasih kerana membesarkan kami..
 
Mak.. maaf org tahu.. selama ni org x mampu menjadi anak yg baik.. tapi org tengah berusaha untuk menjadi anak yg membanggakan ibuayahnya.. selama ni org jadi anak yang susah nak dengar kata.. tapi orang bukan sorang anak yang nakal.. orang mengaku.. orang selalu melawan cakap mak.. membantah .. tapi dalam hati org.. orang syg mak sgt2.. maaf kan org mak.. sbb selalu membuat mak menangis dengan tingkah laku org.. org tahu org salah.. xpena mntk maaf.. org ego.. maafkan org mak...

Mak.. sesungguhnya org syg mak sgt2.. tiada insan lain yang blh gantikan tempat mak.. mak adalah segala-galanya bagi org.. mak adalah ibu terbaik dalam dunia ni.. walaupun org selalu xnak dengar cakap mak.. org nk mak tahu.. tiada niat sebenarnya nk melawan cakap mak.. mak.. terlalu bnyak pengorbanan mak waktu kecil sehingga kini.. xdpt dihitung dengan jari.. terlalu bnyak sehingga x terkata.. maaf kan semua kesalahan anak2mu mak..

MAK.. maafkan org.. org xdpt buat mak happy untuk hari lahir mak..tapi org nak mak tahu..org xpernah lupakan mak..jauh mana pun org pergi.. mak tetap ada dalam doa dan hati org.. org bersyukur dapat mak..yg selalu bersama anak2nya .. mak.. org syg mak.. org berharap.. suatu hari nanti .. org dapat membalas jasa mak..semua yg mak pernah susah untuk org..org akan bls mak.. cuma org nak mintak.. mak sentiasa doakan org..menjadi anak yg berjaya dan solehah.. dan berbakti untuk org tuanya..

Mak.. org xsuka ngok mak sedih.. menangis..oneday.. org akan buat mak jadi manusia yang paling gembira dalam dunia ni..susah payah mak besarkan kami adik beradik..kami akan balas jasa mak.. mak.. maaf sekali lagi.. org xdapt gembirakan mak di hari lahir mak..tapi org tulis ni ikhlas dari hati.. harap suatu hari mak akan baca blog org ni..org sentiasa cuba nak tarik perhatian mak.. harini.. satu hari org bawa je kemana mak nak pergi.. terima kasih mak.. sebb layn kerena org harini..

Terima kasih Ya Allah kerana memberi aku peluang merasai nikmat kasih syg seorg ibu.. terima kasih Ya Allah kerana memberiku ibu yang sgt baik.. akhir sekali.. selamat hari lahir makku yg tercinta.. maklah segala galanya buat org.. syg mak..


Note : tiada hiburan yang lebih menghiburkan selain leteranmu.. tiada yang cantik selain dirimu.. kau malaikat kiriman Allah.. memiliku syurga idaman di bawah kakimu.. kekuatanmu mengalahkan 2 hamba.. hatimu selembut sutera.. doamu dambaanku.. selamat hari jadi mak.. Semoga Allah membalas jasamu.. Amin ya Rabbal Alamin..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen