Online Diary Bicara Hati..: 02-Feb-2013

Saturday, 2 February 2013

MID SEM BREAK...:-)



yah00o..nmpk x perkataan kat atas 2..mknenye holiday no class..haha..
but 1 week je la..haisshh 2 pon nak happy bagaikan..xpelaa..
asalkan leh lepas kan dri seminggu dri menghadiri kelas,
menghadap buku..tp still cuti ni perlu menyiapkn asgment yang ditugaskan oleh lecturer..
yang membosankan cuti mid sem ni xsama gn kawan2 lain..so cuti ni..keje sambilan 
sya selain menyiapkan asgment adalah..makan,tidur,makan tidur je laa..tanpa jenjalan,,emmm..:-(
cuti mid sem kali ni bg sy x happy sgt..sbb selalunya ptg2 cm ni pergi main batminton 
gn kawan2..tp kali ni cuti budak uitm gn cuti kolej sy xsama..
ap lagi..cuti ni sy menghabiskan masa membuat asgment..menghadap laptop n novel jew laa
but cuti ni bukan bererti sy hnya blh bersuka ria..makan,online,tidur jew
tp banyak tugasan yang diberi oleh lecturer yang harus disiapkan..

anywway,rasanya cuti kali ni nak dipenuhi pelbagai perkara yang lebih 
berfaedah laa.sbb masa kat kolej bnyak menghabiskan masa gn kawan2..
buku x baca pon..hehe..tp cuti ni nak juga laa ngok buku sikit2..hah..percaya x??
mcm xcye pon ad..sy bukan mls..cuma x cukup kerajinan je..haha
next nak menghabiskan masa gn ngok movie yang sy amek dri kawan..nak ngok movie setia hujung nyawa berulang kalilaa..haisshh.sweet gler laa cte 2..grrrr..:-)
seterusnya..nak bac novel2 yang berunsurkan islamic..yang sy pinjam dri kawn sy..
yang bertajuk munajat cinta dan seindah mawar berduri..
hrap2 abis dibaca..

last sekali sy nak buat asgment.n nk buat persediaan awl tok present bg subjek FIN..asas2 penyata kewangan.lecturer die bnyk sgt tnya soklan mse present t..seramm kot..2 yang nak siap sedia awl2 2..haha..n nak buat asgment subjek fiqh ibadah..tajuk asgment..tntg zakat..insyaALLAH..2 pon lau sy rajin nak sentuh..haha..agpon asgment 2 berkumpulan..xbuat xpekan..kawn leh tlg buatkan..haha..jahat x sy ni..insyaALLAH..sy akn cuba bt nya..:-)

note:semoga cuti selama seminggu ni dapt sy isi dengan aktiviti yang berfaedah dan moga ALLAH SWT makbulkan niat sy tok buat semua 2..aamiin..:-)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen