Online Diary Bicara Hati..: 19-Jul-2013

Friday, 19 July 2013

SELAMAT HARI LAHIR SAHABATKU..!!!

Entry kali ni khas buat sahabat yg bernama Harwidah bakri dan Nurul Aina amran..yg super duper awesome.walaupun usia persahabatan kami baru beberapa bulan..tp saya rasa dia adalah sahabat yg memahami..mntk maaf ..nak wish kat phone ..da nak send da pon text nak wish bezday untuk awk..tapi text saya pnjg sgt. .saya delete msg uhh...so saya decide nk tulis sini je..
happy bezday yg ke 19 tahun aina dan happy bezday yg ke 20 tahun harwidah bakri..mungkin hari ini..hari istimewa buat awk kerana ari ini hari lahir awk..tp awk kena igat..hari ini juga adalah hari berkurangan usia awk di dunia ini..beberapa mnggu lpas da plan nak buat something tok bezday kamu berdua..tapi saya just boleh rancang je..ALLAH yg menentukan..actually saya ad plan nak celebrate bezday awk berdua..da ckp awl2 nk pnjm harwidah bakri jumaat malm..tp plan 2 semua xjadi..disebabkan perkara yg tertentu..xpe laa..saya paham..semua buzy gn asgment masing2..so plan uhh semua angan2 je.:(
bnyk juga benda da berubah between us..nak jumpa mmg xd masa.rndu nak cerita2 kat awk..tp semua xd masa da...sebak juga..bila msg ajak jumpa..tapi awk xd masa nak jumpa.so saya mengambil keputusan mengunakan org lain untuk bg kan hadia bezday pada awk..serius saya xthu rumah awk no berapa..saya tnya..tp awk xbg thu uma awk no berapa..saya tnya kawan2 dan junior2 awk.. uma awk no berapa..tp dieorg xnk bg thu..bnyk kali saya tnya..still dia xnk bg thu..so disebabkan saya bakal polislah..katakan..so saya mengunakan kepakaran cuba meneka..saya dpt tahu kat mana uma awak..tp malangnya..satu tekaan saya tersasar ..tp dapt juga brg 2 diposkan..saya bukan xnk hantar sendri..tapi..ad sebab knpa saya xnk anta sendri..
happy bezday awk.semoga apa yg awk impikan akn menjadi kenyataan..amin..igat..usia yg ALLAH kurniakan ini..hiasilah ia dengan amalan yang murni..semoga ia menjadi temanmu diakhirat yg kekal abadi..
diharapkan hadia itu mampu menjadi pegubat jiwa dikala hilangnya semangat yg selama ini gagah bertahan..tiada lain yang ternilai buat sahabat selain dari doa dan harapan agar sahabat diberi kesihatan yg sempurna, dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat..amin. for the last..!!
"bersahabatlah seperti rantaian tasbih , 
ada permulaan tapi tiada akhirnya .."
aina : sbb sikap caring akak wt aina syg akak, alaa. aina syg smua org, lagi rapat lagi laa syg. phone bkan satu benda pntg dlm idup aina..bg aina..fb media terbaik berinteraksi dgn kawan..phone guna krdt..membazir..
harwidah : bersahabat untuk selamanya..walaupun jarang berjumpa..kalau kita bz,,syuhada tegur la kita..then kalau kte free kita akn hubungi syuhada..insyaALLAH..
syuhada : terima kasih sahabat..kerana sudi bersahabat dgn saya..maaf selalu mara2 awk..semoga ukhwah yg terbina antara kita akn kekal..

nota kaki..: Kerana ILMU kita bertemu, Kerana PERKENALAN ukhwah terjalin, kerana CITA2 perpisahan terjadi, Dan kerana satu ikatan LILLAH ia akan berkekalan & diredhai :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen