Online Diary Bicara Hati..: 17-Mar-2013

Sunday, 17 March 2013

alhamdulillah..ukhwah fillah..:-)

                             ...... بسم الله الرحمن الرحيم

hello korang...hah entry kali ni saya xthu pon nk cerita apa..tp ni pasal budk kecit vs comel yg saya knl dari muka bku...sebenarnya xd apa pon nak dicerita kan..tetibe je hati ni tergerak nk tulis tntg aina..so dgn rasa rengan je tangan ni menaip n nk cerita kan sesuatu..
sebenarnya ..perkenalan yg singkat ni membuat saya mengerti n lebih matang..xsemua manusia sama di dunia ni..lpas ni saya akn lebih pkir positif dri pikir negatif tntg org lain..terima kasih YA ALLAH...
semoga perkenalan ni akn membuat kita jadi sahabat..sahabat bukan sekadar KAWAN..
tetapi sahabat ibarat saudara kpada kita
yang sudi menghulur tangan ketika kita dalam kesusahan ..
yang sudi menjadi pendengar ketika kita ingin bercerita..
yang sudi memberi nasihat ketika kita melakukan kesilapan..
saya bersyukur sgt..ALLAH telah temukan saya gn aina..yg saya pasti die sorg yg memahami..org kata..sng jew kita nk dapat seberapa rmai kawan yg kita nak..tp susah kita nk jumpa insan yg bergelar sahabat..semoga kita akn jadi sahabat yg rapat..insyaAllah..

haishh harini saya rasa happy sgt laa..apa yg happy bagai ni..ngarot jew saya ni..nk thu knpa..sbb saya berani tegur budak kecit yg bernama aina amran..hehe..slma ni saya ngok die dari jauhh jew pon....tetibe arini pada 17.3.2013 jam 10 lebih kot..malm okey...saya baru balik perjumpaan jpam..tetibe jew die muncul dpn saya..so dlm berani x berani saya tegur laa die..serius budak nya comel sgt..cntk lesut pipit aina..alhamdulillah..
“Katakanlah: “Dengan kurnia Allah dan rahmat-Nya, hendaklah dengan itu mereka bergembira. Kurnia Allah dan rahmat-Nya itu adalah lebih baik dari apa yang mereka kumpulkan. QS.Yunus:58.

hah..ni laa aina amran..suka hati abah saya jew masok kan pic die tanpa mntk kebenaran..haha..biar laa..die bukan tahu blog saya pon..so xkesah pon..hehe..aina2..maaf..akk masok kan pic tnpa kebenaran..hah..kan da mntk maaf awl2 2..cnfm die xkn mara..smile always okey..:-)..senyum kan 1 sedekah..ag pon aina comel blew senyum..
haha..bdk comel kat atas 2..bek sgt gn saya..so saya rasa sng blew berckp gn die..walaupun bercakap hnya dlm perjalanan pulang ke rumsis..walaupun saya rasa malu..tp saya cover skit laa..bajet jew kan..haha..serius aina senyum manis..nk ngok aina senyum jew lpas ni laa..haha..ngarot laa saya ni..tp aina..akk happy laa dpt tegur n borak gn aina td..tp x syok laa..sbb sekejap sgt..ag pon da malam pon kan..nk lepak lagi blh x??hehe..
semoga perkenalan yg singkat antara akk n aina xkan pernah pudar dan akn menjadi persahabatan yg indah suatu hari nanti..last akk nk cakap..akk syg aina kerana ALLAH SWT..semoga impian aina nk jadi perguam tercapai..akk doakan aina berjaya mencapai cita2 aina..
Akhir kata..
Buat aina dan sahabat semua..
Teruskan perjuangan kalian meskipun diuji pelbagai dugaan..
Semoga kita sama2 meraih Kejayaan..Dan..
Ukhuwah yang dibina kerana ALLAH berkekalan selamanya..
Amin.. ^__^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen