Online Diary Bicara Hati..: 07-Sep-2012

Friday, 7 September 2012

assalammualaikum.wbt.

lagu yg saia akn dgar ble saia teringat kat sahabat saia..die pena bg lirik ni kat saia..tp ble saia mntk die nyanyikan..die xnk.mcm2 alasan dea bg.ble laa saia bole dgar sore awak nyanyikan lagu ni..last die nyanyikan lagu tok saia, mase bezday saia,.saia happy sgt kot mse 2..terima kasih awak!!..sy akn igat awk smpai ble2..awk pena ckp..awk akn jdi sahabat saia selamanyakan,,hope cm 2 laa..:)


Kau ada dikala ku suka
Dikala ku duka
setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku


note: hope awk happy disamping org yg tersayang..saia sayang awak selamanya sahabat..<3


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen