Online Diary Bicara Hati..: 06-Feb-2013

Wednesday, 6 February 2013

bising, memekak,,tolong diam please..!!!

okey..skrg aku gah pasang earphone kat teliga aku ni..dgar lagu2 nasyid yang boleh tenang kan diri aku..tlg bg laa aku siap kan asgment ni dlu..wahai insan2 yang aku syg..
nk thu x sbb apa..sbb aku xsuka dgar bunyi bising ble aku gah buat asgment..
haishh lau 5 minit xpelaa juga..ni da nak hampir 1 jam..blew lahh nak berhenti ni..
mmg xkan siap laa asgment aku ni kan..emm..pasrah jew laa.

pesanan dari sorg kaka..nur qasehh
remember this, dear!!
x sia2 sebenarnya pengorbanan adik dalam bersabar dgn niat kerana ALLAH,,
pasti akan ada imbalan dan rahmat untuk adik..
berkat dari kesabaran adik 2..
percaya lha..ALLAH akan sentiase bersama sama dgn org yang 
sabar dan ikhlas..ingat pesan akk ni 
pahatkan ia dalm hati..insyaALLAH ye dik..
kaka tahu adik kuat..


terima kasih kaka..sbb paham kita..tapi maaf..kita lom sedia untuk cerita masalh kita yg sebenarnya..hope kaka paham..hnya sorg sahabat yang aku percaya tok kongsi masalah aku..
yang aku akn cari blew aku ada masalah..thanks 4 everything kak..:-)
okey..mood buat asgment pon dha xd..kalau lha malam ni bole keluar..da lama aku keluar duduk tepi laut..n buat asgment ni dgn aman n tenang..xd gangguan dri sesiapa pun..apa kan daya..anak dara mana bole kuar malam2 kan..so keje aku skunk online je laa kan..
ari2 xd mood ni..cm mne nk siap kan..!!!!
xpe lha..ada 6 hari lagi cuti..bnyk lagi masa..okey bye2..

note..:..YA ALLAH..kuatkan lha aku untuk menghadapi ujianMU ini..aamiin..







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen