Online Diary Bicara Hati..: 23-Jan-2013

Wednesday, 23 January 2013

Wahai Insan...

ASSALAMMUALAIKUM.WBT.

holaa ..saia wanna take tie fer spend wif this belog..sebb ap??
sbb saia nak share n citer bout someone niew..sumpah saia da 
mula sayang kat dea..dea gurlzz okies..
why saia syg dea??
saia syg dea sebab..she's mean everything to me..dea selalu teman
saia kat mukabuku tuhh..hampir hari2..cuba korang 
bayangkan mcm mana lha dea thu saia online..mcm 
mne juga lha dea boleh amek aty saia niey..
hah..dea bukan sape2 untuk saia tapi dea dha berjaya 
tempatkan diri dea dalam hati saia..sebb ari demi hari
dea mula memahami saia..n saia yakin..she
will understand me one day..
disebabkan dea juga my day shiny day by day..
dea xthu yang saia maksudkan adalh dea.. tapi saia 
yakin suatu hari nanti dea pasti tahu..n i will make
sure that..sekali saia syg awk selamanya
saia syg awk..wahai insan..satu hari
pasti awak mengerti yang ini adalah awak..
saia rahsiakan dirinya disebabkan saia xd picxa dea..
jadi saia akan bongkarkan sapa dea after saia dapat picxa dea okies..
setakat niew bia lha ia menjadi rahsia aty saia..:-)

by: bdx comel..:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

HARI SAIA INDAH BAHAGIA DENGAN SI GADIS GILER YANG PERMALU.

ASSALAMMUALAIKUM.WBT.

Whoot whoot..^_^

apa yang indah ceria segala niey ?? alahai ..ngengada jea lha saia niey haishh..sape jew yang buat kaw gembira segala niey hah?? sape jea??haishh..sia2 jea kau kena mara sbb buat kecoh..kbai..
sebenarnya saia happy sebb ada yang dtg menceriakan hari saia..tuhh pun sbb dha ptg..alah x syiokk lha..tegah saked kowt..kuadkan juga untuk si dea..sapa si dea..hah..si gadis giler yang pemalu..hahaha..
kenapa saia cakap mcm tuhh..sbbnya dea yang bagi gelaran tuhh sendri..bukan saia..so dea dtg merempit dengan sedara dea..sumpah kelakar..saia duduk dgn dea smpai lupa apa yang terjadi..asekk gelak jew..senak perot saia..
dea buat saia happy smpai  dha xthu apa yang terjadi sebenarnya..okies..saia dpt coklat kecit n besar dari dea..dapat juga JAM KESAYANGAN dea..haha..cian dea..kesah lak saia janji saia dapat..hahA..tawu apa yang menarik lagi?? jam tuh warna purple lha..haha..saia kan addict purple yang amat!!
lama kot dea teman saia tadi..siap nak ajar naik moto segala..haha..awk!! saia trauma dengan moto..nanti awak dtg ajar saia agi ea??haha..kalau saia nak lha..awak kan pemalu tahap gaban..hehe..kelakar btul time firts tyme dea datang..senyap..tak pandang muka saia langsung!! haha.. boleh bayangkan betapa permalunya dea??..haha..aduhai..kelakar lha kamoo...
keyh lha ..sangat kelakar sumpah hepi like hell i terima kasih yea..:).. nanti pegi study jangan lupa saia kat sni yea..hehe take care!!

note: jam tuhh nanti saia upload okies..di entry yang lain..



budak comel...tarikh niew saia akan igat smpai blew2..8.12.2011.syg awk selamanya..:-)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

LAPTOP BARU..:)

ASSALAMMUALAIKUM.WBT.



YES..benda yang sy paling suka ialah blew dpt apa yang sy nak..arini sy dpt laptop baru..hadiah dri my mom..mood happy gler..nak2 laptop yang sy dpt ni warna purple.my favorite color..yahoo..mmg happy x terkata la kan..









nmpak x..ni la laptop baru sy..cntk kan..i love my mom..thanks mom sbb sudi blikan kita laptop ni..kita akan jaga nya baik2..

note: jgalah harta yang diberi oleh ibu anda sebaik mungkin..walaupun harganya x seberapa..:-)..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen