Online Diary Bicara Hati..: 27-Jan-2013

Sunday, 27 January 2013

kau kawan, sahabat n teman..

ASSALAMMUALAIKUM.WBT.


teringat kat awk laa budak comel..sbb ad sorg budak yang baik hati sudi nyanyikan lagu ni tok sy..walaupun die baru knl sy die da nyanyikan lagu ni tok sy..hope die gn sy akn sahabat smpai ble2..dunia n akhirat..aamiin..nak thu x cm mne sy knl die..hahaha..blew terigat kelakar pon ad..
sy add die dri group ,majlis perwakilan mahasiswa kuim..rmai juga laa sy add..sbb sy nk mntk tlg amek kan phone sy yg tertinggal kat hostel..tp yang bermurah aty nak tlg hnya die..sy dgan x thu malu..mntk tlg kat budak yang x pena sy knl..haha...btw die mmg baik.tp bkan die yang amek kan phone sy 2..tp kawan die..sbb die time 2 xd kat hostel..die mntk tlg kwan die amekkan..susah skunk nak jumpa org yang jujur cm die org..serius sy percaya kat die..sbb die jaga phone sy tol2..pgi mane2 die bawa jew phone sy..tp xthu laa btul x..hnya ALLAH yang thu..terima kasih ye awk berdua..semoga perkenalan yang x segaja ni akn mengukuhkan ukhwah ni smpai ble2..hehe..
nak thu  sape budak berdua ni x..dieorg budak2 yang baik n comel upenye..tp xpena jumpa deorang pon..just ngok dlm fb je..da mntk da pic dieorg..tp maybe die anggap lain kot..haha..pelik laa die org ni..btw semoga kekal laa ye..sy harap die org ni  sama cm manusia2 lain yang pena sy knl..lagi sekali thanks ye sbb jge phone sy..:-)

note: tnggu laa di entry yang akan dtg..:-)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen